European Coatings Show 2023:

Face-to-face in Neurenberg!

European Coatings Show 2023
European Coatings Show 2023: Face-to-face in Neurenberg!Na een lange periode van onzekerheden zien de vooruitzichten er nu goed uit voor een nieuwe editie van de Europea Coatings Show (ECS), die van 28-30 maart 2023 face-to-face plaatsvindt in Neurenberg. Het coronavirus heeft een diepe impact op de hele wereld en beurzen op locatie zijn al lange tijd niet mogelijk. De vooruitzichten zien er nu goed uit voor een nieuwe editie van de European Coatings Show (ECS) – op het beursterrein van Nürnberg-Messe, met echte beurshallen en echte stands.

 

Alomvattend in de wereldwijde coatingindustrie

Het vlaggenschipevenement van de wereldwijde coatingsindustrie vindt plaats van 28-30 maart 2023. Zoals gebruikelijk zal het ECS in Neurenberg, Duitsland, trends en technologieën bevatten, die alle aspecten van de productie van verven, coatings, kitten, bouwchemicaliën en lijmen bestrijken.

 

Show en conferentie

De show en conferentie zijn inmiddels uitgegroeid tot het grootste en belangrijkste evenement ter wereld voor de coatingsindustrie. In 2019, tijdens de laatste face-to-face editie, vestigde de show nieuwe records met 1.156 exposanten. Grondstoffen voor coatings, grondstoffen voor drukinkten, grondstoffen voor kleefstoffen, tussenproducten voor bouwchemicaliën, laboratorium- en productieapparatuur, test- en meetapparatuur, toepassing, milieubescherming en veiligheid op het werk, evenals diensten zullen allemaal worden besproken en tentoongesteld.

 

Meer dan 140 sprekers op conferentie

Op de ECS-conferentie zullen meer dan 140 sprekers hun nieuwste bevindingen voor de coatingsindustrie presenteren in vierentwintig gerichte sessies. ‘We zijn erg verheugd dat de ECS na zo’n lange onderbreking eindelijk weer zal plaatsvinden’, zegt Kristina Wilger, Director Event Management bij Vincentz Network, medeorganisator van de show. Executive Director of Exhibitions bij NürnbergMesse Alexander Mattausch, vult aan: ‘Ik denk dat we allemaal hebben geleerd wat er online mogelijk is, maar ook wat niet: persoonlijke uitwisseling, efficiënte informatieverzameling, discussie over problemen enzovoort. Dit gebeurt allemaal op ECS 2023!’

 

Siam Software voor veiligheidsinformatiebladen is aanwezig op de European Coating Show 2023!


 

Bron: EC Show Preview
Lees ook: CLP EU versus Verenigd Koninkrijk: wat is er anders en wat kunnen we verwachten?
 

Voorbehoud
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, in sommige gevallen uit verschillende informatiebronnen. (Interpretatie)fouten zijn niet uitgesloten. Er kan dus geen enkele wettelijke verplichting aan deze tekst worden ontleent. Iedereen die met dit onderwerp te maken krijgt, heeft zelf de verantwoordelijkheid om zich in de materie te verdiepen!