Siam software voor MSDS is vriendelijk en transparant geprijsd: géén modulaire opbouw!

 
Siam software voor MSDS is vriendelijk en transparant geprijsd: géén modulaire opbouw!Met Chemeter en SdS Area van Siam heeft u zowel de productie als de distributie van uw Material Safety Data Sheets (MSDS of VIB) volledig onder controle. Bovendien is de oplossing die Siam u biedt bijzonder vriendelijk geprijsd en volstrekt transparant.

 
Wie als buitenstaander naar de softwareoplossingen kijkt die op het gebied van MSDS worden aangeboden, valt twee dingen op. Of de oplossing is razend duur of deze is modulair opgebouwd. In het tweede geval lijkt het op het eerste gezicht goedkoop, maar wanneer gebruik wordt gemaakt van álle benodigde functionaliteiten blijk de applicatie toch weer duur uit te vallen.

 

Altijd gebruikmaken van álle mogelijkheden

Dit is bij de software genererende applicatie Chemeter absoluut niet het geval. Er is weliswaar sprake van een gedifferentieerde prijsopbouw, maar die staat volstrekt los van de functionaliteit van de applicatie. Werken met Chemeter betekent dat u altijd gebruik kunt maken van álle mogelijkheden die Chemeter biedt. Ongeacht het pakket dat u afneemt.

 

Transparante prijsopbouw

Een deel van die opbouw wordt gevormd door het aantal eindproducten dat uw onderneming in portfolio heeft. Het zou immers vreemd zijn wanneer een bedrijf dat 25 eindproducten produceert net zoveel betaald als een onderneming die 5000 eindproducten heeft. Dat laatste vraagt immers ook aanzienlijk meer inzet, inspanning en kosten van onze kant. Vandaar dat we een opbouw hebben gecreëerd van weinig eindproducten tot (theoretisch) oneindig veel. Met bijbehorende prijsniveaus. De mogelijkheden van de applicatie echter zijn voor iedereen hetzelfde.

 

De landen waarnaar toe je exporteert

Een ander aspect waarmee u met MSDS te maken krijgt, zijn de landen waarnaar toe u uw producten exporteert. Zoals bekend dienen de veiligheidsinformatiebladen te voldoen aan de meest actuele wetgeving van het land waar de goederen naar toe gaan. Bovendien dient het te zijn opgesteld in de taal van dat land.
Dan is het niet moeilijk te bedenken dat daar per land kosten aan verbonden zijn, die onderling kunnen variëren. Afhankelijk van de complexiteit van de wetgeving, de veranderlijkheid ervan en de ‘aard van de taal’. Engels, Duits of Frans is voor een West-Europees bedrijf als Siam immers eenvoudiger te realiseren en te controleren dan Koreaans of Japans.

 

Verrassend scherpe prijs

Met Chemeter heeft u uw productie van veiligheidsinformatiebladen zorgvuldig en volledig afgedekt. Voor een prijs die u absoluut zal verrassen. We nodigen u dan ook van harte uit om een prijsvergelijking te doen tussen de verschillende oplossingen (klik hier als u gratis en vrijblijvend een offerte wilt aanvragen). Zeker als u ook nog eens kijkt naar de onderscheidende functionaliteit en het gebruikersgemak dat Chemeter biedt.

 

Ook distributie MSDS perfect geregeld met SdS Area

Blijft over de vraag hoe u de verzending van uw MSDS heeft georganiseerd of wilt gaan organiseren. U bent als leverancier van gevaarlijke stoffen immers verplicht om bij iedere verandering van samenstelling van uw producten en wetgeving (in de landen waarnaar toe u exporteert) uw MSDS aan te passen en opnieuw aan te bieden aan uw afnemers. Dan kan het in de hectiek van alledag zo maar gebeuren dat u niet meer precies of zeker weet welke versie de laatste is dat u per e-mail naar de klant(en) heeft gestuurd, of het versturen 100% goed is gegaan en of het bericht daadwerkelijk is aangekomen. Vandaar dat Siam met SdS Area een extra (wederom zeer betaalbare) applicatie heeft ontwikkeld waarmee u de distributie van uw MSDS ook perfect organiseert.