SIAM neemt LABORATORIOS ALMABE IDUQC in Murcia volledig over

SIAM neemt LABORATORIOS ALMABE IDUQC in Murcia volledig overAls onderdeel van het strategische groei- en diversificatieplan van SIAM hebben we het eigendom verworven van LABORATORIOS ALMABE IDUQC. De overname betreft een onafhankelijk laboratorium opgericht in 2012 en gevestigd in het Murcia Science and Technology Park.

 

Doelstelling LABORATORIOS ALMABE IDUQC

LABORATORIOS ALMABE IDUQC biedt analyses, fysisch-chemisch/microbiologisch contrast, productprestaties en technische adviesdiensten aan derden voor de ontwikkeling, optimalisatie en monitoring van processen en producten voor wasmiddelen en cosmetica gedurende de hele levenscyclus, inclusief productbeheer. Het maakt voor deze diensten gebruik van de modernste technische middelen en heeft een zeer gespecialiseerd team van experts in dienst.

 

Strategische groei- en diversificatieplan

Deze transactie, die deel uitmaakt van het strategische groei- en diversificatieplan van SIAM, zal de bestaande synergieën tussen de bedrijfsactiviteiten van beide bedrijven benutten en hun positionering in industrieën zoals cosmetica en wasmiddelen versterken.

 

Beheer blijft bij oprichter

SIAM behoudt het volledige personeel van LABORATORIOS ALMABE IDUQC, die zal blijven worden beheerd door de oprichter van het laboratorium, Miguel Martínez Blanco, terwijl al zijn activiteiten zullen worden voortgezet in de huidige faciliteiten in Murcia.

 

Lees ook: Bijna 300 chemische stoffen in aanmerking voor regelgeving

SIAM neemt LABORATORIOS ALMABE IDUQC in Murcia volledig over